Tájékoztató egyedi, gravírozott termékekhez

Kedves Leendő Vásárló, Hezitáló, Kíváncsiskodó! :)

Ha már ezt a tájékoztatót olvasod, az azt jelentheti, hogy fontolgatod, hogy kézműves termékeink közül vásárolj. :)

Mielőtt azonban ezt megtennéd, kérlek, olvasd el az alábbi ismertetőt, mert nem szeretnénk ezek miatt csalódást okozni  Neked a későbbiek folyamán:

  • Termékeinkhez a saját figuráinkat használunk
  • Fa termékeink valóban fából készülnek, ezért lesz rajta erezet, színeltérés, esetleg lesz, ahol picit érdesebb a felület,stb. ezen nem tudunk és nem is szeretnénk változtatni, nekünk így tetszik.
  • Alaposan gondold át, kiket szeretnél a termékre ,  hogy néznek ki, milyen szöveget tegyünk rá, stb., ezeket  1 emailben próbáld megfogalmazni, ellenkező esetben sajnos előfordul, hogy számodra fontos dolog lemarad
  • Hosszú évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy  nem minden mutat jól a falapon, ilyen például a szemszín, a szemüvegkeret színe,  melír a hajban, szempilla, műköröm, tetoválás, így, ha ezeket valamelyikét szeretnéd, sajnos le kell mondanod róla.
  • Termékeinket kézzel készítjük, ezért nem minden szabályos, így a betűk sem lesznek olyanok, mintha géppel írnánk őket
  • Nagyon sokféle színnel dolgozunk, de még sajnos így is a fodrászok vezetnek.  :) A sötét barna hajat sötét barnával festjük, a vöröset narancssárgával, a szőkét citromsárgával, stb.  Ne feledd, ezek „csak” pálcikafigurák, aranyosak, bájosak, de nem portrékat készítünk.

Ha még mindig úgy érzed, ilyen terméket szeretnél, garantáltan nagy odafigyeléssel, aprólékos munkával, lelkiismeretesen fogjuk elkészíteni Neked, úgyhogy nyugodt szívvel teheted be a kosaradba. :)

Köszönettel: megvennem.hu csapata