Valentin nap ajándékötlet

nyomtatható tea zacskóIngyen letölthető teazacskó és teacsomagolás sablonokkal egyedivé tehetjük a teákat, illetve a teázási élményt. Akár szervezhetünk teadélutánt is, illetve ajándékba is adhatjuk az elkészült példányokat. Megéri körbenézni a sablonok között, hiszen olcsón állíthatunk elő, igen kedves és egyedi ajándékot vagy party kelléket.

Megnézem a többit is...

sütinyalóka készítéseÚj őrület dívik,egyre másra bukkannak fel a színes,gömbölyű kis sütemények,veszélyeztetve a macaronok egyeduralmát.A kamunyalóka az unatkozó amerikai háziasszonyok életét vidította fel, amikor pár évvel ezelőtt odaát felbukkant.Alig akadt olyan kisgyermekes szülő, aki kivonhatta volna magát a cake pop-őrületből, mivel minden csemete ilyen csemegét követelt. Hogy ki találta ki a sütinyalókát, az nehezen meghatározható.

Tovább a cikkhez...

Egyedi bögre készítés táblafestékkel
Egyedi bögre készítés táblafestékkel

Pillanatok alatt elkészül ez az egyedi bögre! Egyszerű fehér bögrét szinte fillérekért lehet bárhol kapni. Egyedivé teheted egy kis táblafesték felhasználásával. Ha megszáradt a festék, írhatsz rá kedves vagy vicces szöveget, vagy rajzolhatsz rá alkalomhoz illő figurákat kréta segítségével.

...tovább

Szívecskés nyomda készítése
Szívecskés nyomda készítése

Nagyon jó ötlet lehet saját tervezésű képeslap, ajándék kísérő készítéséhez ez a saját gyártmányú nyomda. Keress néhány használaton kívüli építőkockát, némi maradék dekorgumit, aztán már csak a fantáziád szabhat határt!

A képeken nagyon egyszerű, mégis mutatós, szívecskés nyomda készítését láthatod.

A forrás itt található...

 

Valentin napi különleges dekoráció
Valentin napi különleges dekoráció

Asztal fölé lógó piros szívek, piros teríték az asztalon, piros, meg szívecskék, meg piros. Ennyi kell egy különleges Bálint napi vacsorához, amit elkölthetsz kettesben a kedvessel, vagy akár a családdal is. A lényeg, hogy különleges legyen, egy kedves nap a hétköznapok között.

Keress egy gombolyag piros fonalat és tekerj!

És mi kerüljön az asztalra? Piros és szív alakú... Ötleteket itt találhatsz...

Meglepetés szívecskék Valentin napra
Meglepetés szívecskék Valentin napra

Valami apró figyelmességgel szeretnéd meglepni barátaidat Bálint napon? Ez a - szó szerint- édes szívecske megfelelő ajándék lehet. Nem kell más hozzá, mint egy zacskó piros cukor és egy csomag szív alakú papírdísz. A fehér szív alakú tortapapírt megkerestem, itt lehet kapni.

A piros cukrot pedig - szerintem - bármelyik nagyobb élelmiszer üzletben beszerezheted.

A leírás és további képek itt találhatók.