Recept

sütinyalóka készítéseÚj őrület dívik,egyre másra bukkannak fel a színes,gömbölyű kis sütemények,veszélyeztetve a macaronok egyeduralmát.A kamunyalóka az unatkozó amerikai háziasszonyok életét vidította fel, amikor pár évvel ezelőtt odaát felbukkant.Alig akadt olyan kisgyermekes szülő, aki kivonhatta volna magát a cake pop-őrületből, mivel minden csemete ilyen csemegét követelt. Hogy ki találta ki a sütinyalókát, az nehezen meghatározható.

Tovább a cikkhez...

befőtt címkeHa már túl vagy a hogyan tartósítsak cukor és szalicil nélkül–parán, megcsípted a szezon legjobb gyümölcsét–zöldségét, a befőttesüveg tetők illenek a befőttesüvegre, jusson eszedbe a pillanat, amikor a zárt üveg színéről-szagáról próbáltad tavaly megállapítani, hogy vajon mikori ez a barack chutney vagy lekvár vagy micsoda. Az üvegek felcímkézéséről itt olvashatsz... ...tovább

Perzselő nyári kánikulában nincs is jobb, mint egy jeges ital!

Számtalan ötletes jégkockakészítő kapható, de egy átlagos jégkockatartóval is parádés italok készíthetőek, és nemcsak ízükkel, de már dekoratív látványukkal is felfrissítenek.

Gyümölcsös nyári ital készítése
Gyümölcsös nyári ital készítése

Ezek a színes gyümölcsös jégkockák leturmixolt gyümölcsből és némi limonádéból készülnek. A forró napokon csak dobd bele egy pohár vízbe, és máris kész a hűsítő, színes ital!

 

 

...tovább