Tájékoztató egyedi, gravírozott termékekhez

Kedves Leendő Vásárló, Hezitáló, Kíváncsiskodó! :)

Ha már ezt a tájékoztatót olvasod, az azt jelentheti, hogy fontolgatod, hogy kézműves termékeink közül vásárolj. :)

Mielőtt azonban ezt megtennéd, kérlek, olvasd el az alábbi ismertetőt, mert nem szeretnénk ezek miatt csalódást okozni  Neked a későbbiek folyamán:

  • Termékeinkhez a saját figuráinkat használunk
  • Még a saját termékeinket sem másoljuk (más cégekét, kézművesekét pedig főleg nem), így kérlek, ne küldj fényképet arról, hogy melyik tetszett neked akár a mi oldalunkról, akár máséról. Így lesz minden termékünk - köztük a tiéd is - egyedi.
  • Fa termékeink valóban fából készülnek, ezért lesz rajta erezet, színeltérés, esetleg lesz, ahol picit érdesebb a felület,stb. ezen nem tudunk és nem is szeretnénk változtatni, nekünk így tetszik.
  • Alaposan gondold át, kiket szeretnél a termékre ,  hogy néznek ki, milyen szöveget tegyünk rá, stb., ezeket  1 emailben próbáld megfogalmazni, ellenkező esetben sajnos előfordul, hogy számodra fontos dolog lemarad
  • Hosszú évek tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy  nem minden mutat jól a falapon, ilyen például a szemszín, a szemüvegkeret színe,  melír a hajban, szempilla, műköröm, tetoválás, így, ha ezeket valamelyikét szeretnéd, sajnos le kell mondanod róla.
  • Termékeinket kézzel készítjük, ezért nem minden szabályos, így a betűk sem lesznek olyanok, mintha géppel írnánk őket
  • Nagyon sokféle színnel dolgozunk, de még sajnos így is a fodrászok vezetnek.  :) A sötét barna hajat sötét barnával festjük, a vöröset narancssárgával, a szőkét citromsárgával, stb.  Ne feledd, ezek „csak” pálcikafigurák, aranyosak, bájosak, de nem portrékat készítünk.
  • Nem készítünk látványtervet, vázlatot sem.. Tudjuk, így nem látod, mit fogsz kapni, de ez így izgalmas. :) A meglepetés erejével (is) dolgozunk. :)

Ha még mindig úgy érzed, ilyen terméket szeretnél, garantáltan nagy odafigyeléssel, aprólékos munkával, lelkiismeretesen fogjuk elkészíteni Neked, úgyhogy nyugodt szívvel teheted be a kosaradba. :)

Köszönettel: megvennem.hu csapata